Balkong till Café med IFO Balkonginglasning


Hej alla bokälskare och caféentusiaster! Det är Wilkmans Antikvariat och vi har en spännande nyhet att dela med er. Vi går genom en fantastisk förvandling då vi har beslutat oss för att glasa in vår övervåningsbalkong och starta ett café för alla fikasugna kunder. Och för att göra detta möjligt har vi anförtrott jobbet åt IFO Balkonginglasning, experterna inom området.

Som ett antikvariat har vi alltid velat skapa en atmosfär där våra kunder kan koppla av med en god bok. Men vi insåg att det fanns en möjlighet att göra upplevelsen ännu bättre genom att erbjuda en plats där våra kunder kan njuta av en kopp kaffe och något sött medan de utforskar vårt utbud av böcker.

För att förvandla vår idé till verklighet var det nödvändigt att glasa in vår övervåningsbalkong och omvandla den till ett mysigt café. Efter att ha gjort noggrann research valde vi att anlita IFO Balkonginglasning gävle för jobbet. De har ett gott rykte för att leverera högkvalitativa och estetiskt tilltalande lösningar.

IFO Balkonginglasning överträffade verkligen våra förväntningar. De förstod vår vision och arbetade tillsammans med oss för att skapa en balkonglösning som skulle vara både funktionell och attraktiv. Genom att glasa in balkongen skapade de ett mysigt utrymme som skyddar våra kunder från väder och vind samtidigt som de kan njuta av utsikten.

Nu när vår balkong har förvandlats till ett café, är vi redo att välkomna våra kunder till en ännu mer inbjudande och bekväm plats. Vår meny kommer att inkludera allt från kaffe och te till läckra bakverk och andra läckerheter. Vi ser verkligen fram emot att skapa en plats där människor kan sitta ner, slappna av och njuta av en stunds läsning och en god fika.

Så om ni någonsin är i närheten och har lust att njuta av en avslappnad atmosfär och en god bok, tveka inte att besöka Wilkmans Antikvariat & Café. Vi är otroligt tacksamma för IFO Balkonginglasnings hjälp med att göra detta möjligt och ser fram emot att dela vårt nya café med er alla. Det är en plats där bokälskare och caféentusiaster kan mötas och njuta av en härlig stund tillsammans.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.